Linea Directory

decoratiuni interioare botosani

Title: decoratiuni interioare botosani
URL: https://amenajariinterioarebotosani.com/
Description: Echipa Tristar Construct va aduce la dispozitie serviciile sale in domeniul Instalatiilor Electricte. Aceste servicii presupun realizarea instalatiei electrice in locuinta dumneavoastra. Instalatia electrica este un aspect extrem de important, ea trebuind sa fie realizata numai de catre experti in domeniu, pentru a evita eventualele probleme care pot sa apara. O instalatie electria prost realizata este un adevarat pericol, putand genera un incendiu in orice moment. Din acest motiv Tristar Construct a selectat cu atentie inginerii si subinginerii electrotehnici care sa presteze aceste servicii. Astfel dumneavoastra aveti atat garantia sigurantei locuintei, cat si garantia unei lucrari de calitate, care nu va necesita alte interventii de mentenanta in viitorul apropiat. Este vorba despre realizarea si imbunatatirea sistemului de scurgere si canalizare a apei menajere, modificarea tevilor de alimentare cu apa curenta (fie de la reteaua de apa, fie din sursa proprie), instalarea cazilor de baie si a cabinelor de dus cu diverse functionalitati, precum si a chiuvetelor, masinilor de spalat rufe sau vase, etc. Echipa noastra de profesionisti va realiza doar lucrari de calitate superioara, oferindu-va siguranta ca instalatia dumneavoastra sanitara nu va necesita nicio interventie in viitorul apropiat!

Linea Directory News


February 2015 : Because of the high volume of website submissions the review queue for regulare listings is around 3 months.


For advertising enquiries please visit the advertising page. For link removal questions please check the contact us page.



Our Partners




Directory Stats:

  • Average 7000 visitors/month.
  • Around 3000 websites added every month.
  • Every page indexed in major search engines.